Felhasználási feltételek

A használat feltételei

 1. A Cégkapu összetett üzleti portál - továbbiakban Szolgáltató - a Net Gate csoport tagja. Net Gate Hungary Kft. (1041 Budapest, Laborfalvi Róza u. 5., Cégj.sz.: 01-09-937810) üzemelteti a http://cegkapu.hu domain név alatt. A cegkapu.hu adatbázisba való regisztráció során Cége bekerül rendszerünkbe, ezek után 48 órán belül kollégáink felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek végett. Az alapregisztrációra minden egyéni vállalkozó, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező társaság - továbbiakban Regisztráló - elhelyezheti adatait.
 2. A Cégkapu online regisztráció során felvitt és folyamatosan módosítható adatokat a Regisztráló köteles írásban céges formában megerősíteni. A regisztrációt követően a Net Gate Hungary Kft. ügyfélkapcsolati munkatársa a Regisztrálóval megkísérli a kapcsolatot felvenni további egyeztetésekre. A Szolgáltató kijelenti, hogy háromszori sikertelen kapcsolat felvételi kísérlet után nincs lehetősége (visszaélések elkerülése miatt) a felvitt új adatokat, vagy módosításokat megjeleníteni; új regisztráció szükséges.
 3. A Szolgáltató - lehetőségeihez mérten - minden megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a rosszindulatú, kárt okozó regisztrációkat. A feltöltött adatokért nem tud semminemű felelősséget vállalni harmadik féllel kapcsolatban.
 4. A Szolgáltató a legszigorúbb adatvédelmi elveket vallja. Harmadik személynek adatokat nem ad ki, azt adatbázis szerverein tárolja, technika és szakmai felelősséget vállal biztonságos tárolásért.
 5. A Cégkapu üzemeltetői amennyiben az adatbázist külső támadás, illetve bármilyen fizikai sérülés éri nem vállal felelőséget az adatok megőrzésére vagy újratöltésére. Az ebből származó a regisztrált ügyfélt érő kárt vagy elmaradt hasznot nem téríti meg.
 6. A Cégkapu üzemeltetői azonnal megtagadják a szolgáltatást, ha a regisztrációt végző személy a cégadatok között olyan adatokat közöl, mely jogszabályellenes, vagy obszcén, vagy közszeméremsértő, vagy mások személyes szabadságát, világnézetét, vagy jó hírét sérti. A szolgáltatás megtagadásának tényéről a Szolgáltató minden esetben a cégregisztrációban megadott e-mail címre értesítő levelet küld.
 7. Az info@cegkapu.hu e-mail címen folytatott levelezés üzleti levelezésnek minősül, melyet a szolgáltató a szolgáltatás lejárta után további 90 napig tárol.
 8. A cegkapu.hu tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Tilos a Net Gate Hungary Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Szolgáltató azonban beleegyezik abba, hogy saját használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek.
 9. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja, grafikáját megváltoztatja a cégregisztrációban megadott adatok változatlansága mellett.
 10. A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Cégkapu weboldalai kapcsolódnak.
 11. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot a Cégkapu regisztrációs feltételek megváltoztatására, melyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld.